Nordgreen óra – Philosopher | Gun Metal Fehér bőrszíj
  • Philosopher_GM_White_PV_GB_540x
  • White_Philosopher-Gun-Metal_ca3d5bab-d2e4-4a87-805a-dda488fd3964_540x
  • PHILO-GUN-METAL_b8056ef0-6bf6-46cc-bdde-b8b0294747e2
  • Philosopher_Steel_e17643a7-eda5-48c9-95ad-5f5a0fe28e1d
  • GUN-WHITE_9fc27190-bc10-4a01-a595-339977c07e0b_540x
  • IMG_5362
  • Philosopher_size_guide_899bce22-ea92-428e-b941-ca557babc724_540x.progressive

Nordgreen óra – Philosopher | Gun Metal Fehér bőrszíj

58,900 Ft

A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte.
A Nordgreen Philosoper modellek formáját az a gondolat ihlette, hogy a múltbol tanulhatunk és a jelenünket mi formáljuk egy jobb jövő érdekében. Az asszimetrikus másodpercmutató ezt a filózófiát testesíti meg. Az óra az idő hangszere.A duplasoros számlapmutató az óra közepére húzza a tekintetünket, a jelenre koncentrálva. A megemelt szegély, a tiszta lecsiszolt megjelenés, és az egyedi órakorona biztosítják teszik fel a pontot az óra designjára.

A könnyen cserélhető szíjnak köszönhetően váltogathatod a stílusod.

A fehér bőrszíjas Philosopher Gun csak 36 mm-es óratokkal elérhető.

Clear
Cikkszám: PHILGMWH Kategóriák: , , , , Címkék: , , ,
000

Ismerd meg a Nordgreen óra márkát

A Nordgreen nem is olyan régen robbant be a Skandináv óramárkák világába. Termékeiket kézbe véve a kidolgozott, kifinomult, minőségi részletek rögtön leveszik az embert a lábáról. Az órát jó megfogni és ha egyszer felveszed, többet le sem akarod venni.

A Nordgreen Philosopher modellje olyan személyeknek készült, akik szeretik a letisztult, kifinomult designt és a skandináv minőséget.

Ha még többet akarsz tudni a márkáról, olvasd el bemutató cikkünket itt!

Jakob Wagner – A Nordgreen Philosopher designere

A Nordgreen fő designere, a híres dán tervező, Jakob Wagner,  akinek olyan márkák designja kapcsolódik a nevéhez, mint Bang & Olufsen, Alessi, Cappellini, vagy Moroso, csak hogy megnevezzünk párat. A New Yorki MoMa múzeumban állandi kiállítása van, termékeit világszerte vásárolják a nap minden percében. Ezek az eredmények magukért beszélnek, nem hiába a nemzetközi designközösség elismert tagja.

Jakob erőssége pont az a képesség, ami sok más designer nehézsége: hidat építeni az esztétika és a funkcionalitás között és ezálltal egy olyan terméket létrehozni amit minden ember be tud építeni a mindennapi életébe. Egy pillanatra sem csodálkozunk hát, hogy az új Skandináv óramárka pont őt választotta a modelljei megtervezéséhez.

Társadalmi Felelősségváltozás egy rohanó világban

A dán értékekhez híven, a márka hisz az egyén és a közösség erejében, hogy együtt többet és jobbat érhetünk el. A Nordgreen egyik branding alappillére pont ezért a “Giving Back” jótékonysági Program lett, ami szorosan összefonódik a márka értékeivel és  tudatosságával.

Minden eladott óra után a vásárlókat arra buzdítják, hogy 3 különböző jótékonysági cél közül legalább egyet támogassanak. Minden Nordgreen óra egy egyedi széria számmal van ellátva, amelyet a márka oldalán beütve követhető az adott adomány befolyása az azt megkapók életében.

Üsd be itt a szériaszámodat!

Még több infó

Garancia:

Minden Nordgreen órára 2 éves szerkezeti garanciát vállalunk.
Ha bármi problémád merülne fel, vedd fel velünk nyugodtan a kapcsolatot az [email protected] címen.
A garancia nem vonatkozik gondatlan vagy helytelen használatból eredő hibákra, a véletlen károkra és az általános kopásra.

Visszaküldés/csere:

A visszaküldés feltételeiről a lap alján lévő Szállítási információk menüpontban tájékozódhatsz.

Szállítás:

Express postázás a DHL segítségével.1-2 munkanapon belül feladjuk, 2-3 munkanapon belül pedig kiszálítjuk a terméket.