Nordgreen óra – Philosopher | Ezüst Sötétkék bőrszíj
  • Philosopher_Silver_Navy_PV_GB_540x
  • Blue_Philosopher-Silver_f8698804-d448-45d7-a2c7-c6920a24df82_540x
  • Philosopher_Silver_adcf71fc-56d5-4406-bbda-bbf0c57546b1_540x
  • SILVER-BLUE_b1b007a1-a8e3-454b-9abe-a36394097192_540x
  • PHILO-SILVER_7208458f-6159-4e67-b8ff-75611801f733_540x
  • IMG_5362

Nordgreen óra – Philosopher | Ezüst Sötétkék bőrszíj

58,900 Ft

Előrendelhető – Szállítás Január 15.-e után!
A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte.
A Philosoper Ezüst Sötétkék bőrszíjas modellek formáját az a gondolat ihlette, hogy a múltbol tanulhatunk és a jelenünket mi formáljuk egy jobb jövő érdekében. Az asszimetrikus másodpercmutató ezt a filózófiát testesíti meg. Az óra az idő hangszere.A duplasoros számlapmutató az óra közepére húzza a tekintetünket, a jelenre koncentrálva. A megemelt szegély, a tiszta lecsiszolt megjelenés, és az egyedi órakorona biztosítják teszik fel a pontot az óra designjára.

A könnyen cserélhető szíjnak köszönhetően váltogathatod a stílusod.

Válaszd ki az óratok átmérőjét :

Clear
Cikkszám: PHILEZBLU Kategóriák: , , , , ,
000

Ismerd meg a Nordgreen óra márkát

A Nordgreen nem is olyan régen robbant be a Skandináv óramárkák világába. Termékeiket kézbe véve a kidolgozott, kifinomult, minőségi részletek rögtön leveszik az embert a lábáról. Az órát jó megfogni és ha egyszer felveszed, többet le sem akarod venni.

A Philosopher Ezüst Mesh modellje olyan személyeknek készült, akik szeretik a letisztult, kifinomult designt és a skandináv minőséget.

Jakob Wagner – A Philosopher Ezüst Sötétkék bőrszíjas modell designere

A Nordgreen fő designere, a híres dán tervező, Jakob Wagner,  akinek olyan márkák designja kapcsolódik a nevéhez, mint Bang & Olufsen, Alessi, Cappellini, vagy Moroso, csak hogy megnevezzünk párat. A New Yorki MoMa múzeumban állandi kiállítása van, termékeit világszerte vásárolják a nap minden percében. Ezek az eredmények magukért beszélnek, nem hiába a nemzetközi designközösség elismert tagja.

Jakob erőssége pont az a képesség, ami sok más designer nehézsége: hidat építeni az esztétika és a funkcionalitás között és ezálltal egy olyan terméket létrehozni amit minden ember be tud építeni a mindennapi életébe. Egy pillanatra sem csodálkozunk hát, hogy az új Skandináv óramárka pont őt választotta a modelljei megtervezéséhez.

Társadalmi Felelősségváltozás egy rohanó világban

A dán értékekhez híven, a márka hisz az egyén és a közösség erejében, hogy együtt többet és jobbat érhetünk el. A Nordgreen egyik branding alappillére pont ezért a “Giving Back” jótékonysági Program lett, ami szorosan összefonódik a márka értékeivel és  tudatosságával.

Minden eladott óra után a vásárlókat arra buzdítják, hogy 3 különböző jótékonysági cél közül legalább egyet támogassanak. Minden Nordgreen óra egy egyedi széria számmal van ellátva, amelyet a márka oldalán beütve követhető az adott adomány befolyása az azt megkapók életében.

Üsd be itt a szériaszámodat!

Még több infó

Garancia:

Minden Nordgreen órára 2 éves szerkezeti garanciát vállalunk.
Ha bármi problémád merülne fel, vedd fel velünk nyugodtan a kapcsolatot az [email protected] címen.
A garancia nem vonatkozik gondatlan vagy helytelen használatból eredő hibákra, a véletlen károkra és az általános kopásra.

Visszaküldés/csere:

A visszaküldés feltételeiről a lap alján lévő Szállítási információk menüpontban tájékozódhatsz.

Szállítás:

Express postázás a DHL segítségével.1-2 munkanapon belül feladjuk, 2-3 munkanapon belül pedig kiszálítjuk a terméket.

Karácsonyi ajándékaidat még 5 nap 0 óra 42 perc 52 másodpercig tudod megrendelni! ( December 19, szerda 12 óráig )