RAINS – Az esős napok is lehetnek szépek!

RAINS – Az esős napok is lehetnek szépek!
2018-11-03 Zsófi

A RAINS egy olyan márka, amely nem hagy cserben az esős napokon sem. Esőkabátjai és táskái sportosak, mégis elegánsak, praktikusak, de stílusosak, ráadásul a lehető legnagyobb védelmet nyújtják a vízzel szemben. Ismerd meg a RAINSt, amely még az esős hétköznapokat is különlegessé teszi!

AZ ESŐS NAPOK IS LEHETNEK SZÉPEK

A dániai Aarhus esős utcáin született meg a Rains márka azzal a céllal, hogy megreformálja az emberek tudatában kialakult képet a tradicionális esőkabátokról. A tervezők egy olyan designt hoztak létre, amely ötvözi a modern városi viselet letisztultságát és a vidéki öltözet praktikusságát. Missziójuknak tekintik, hogy bebizonyítsák, az esős napok is lehetnek szépek és inspirálóak, ha vízálló felszerelésedet olyan kiegészítőkből állítod össze, amelyekben a saját egyéniséged is tükröződik.

2012 óta a Rains elkezdte újragondolni a minőségi esőruházat fogalmát. A márka kezdetben egyetlen terméket dobott piacra a hagyományos esőköpeny újraértelmezéseként: egy poncsót. A következő szezonban a Rains már egy vízálló ruhákból, táskákból és kiegészítőkből álló teljes kollekciót mutatott be. A mai napig minden kollekció ugyanezzel a szellemiséggel jön létre, ezzel biztosítva a régebbi esőruházatokból újjáélesztett design és a Rains által kifejlesztett eredeti esőruházati megoldások együttes jelenlétét.

MIÉRT DÖNTS A RAINS MELLETT?

Manapság már nem kell azon aggódnod, hogy nem találsz a szokásosnál divatosabb esőkabátot vagy táskát, a gondot inkább a bőség zavara okozza. Folyamatosan elárasztanak minket a jobbnál jobb termékeket ajánló hirdetésekkel, így nem csoda, ha felmerül benned a kérdés – mégis melyiket vegyem meg, melyik a legjobb a sok jó közül? Ha a jó megjelenés mellett a minőségre is törekszel, a Rains termékek nem fognak csalódást okozni.

A márka kifejlesztett egy olyan erős poliészter anyagot, amely nagyon könnyű, légies, mindemellett a termék összes tartozéka, cipzárja helyt áll az esős időben anélkül, hogy áteresztené a vizet és elázna mindened. Különleges szabása miatt rendkívül jól mutat felvéve, sőt, kifejezetten egyedi leszel benne – a hagyományos esőköpeny már a múlté!

RAINS BACKPACK

A Backpack és a Backpack Mini igazi Rains klasszikusok, amelyek vízálló anyagból készülnek, belül béleltek, felületük pedig matt. Ezek a minimalista, mégis modern hátizsákok egy nagy fakkból és egy laptoptartó részből állnak.  A táskákat elöl egy kapocs zárja össze. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. A táskák hátoldalán egy rejtett cipzáros zseb található, amely gyors és praktikus hozzáférést nyújt akár utazás közben is.

 • 25,880 Ft

  Rains Backpack – Fekete/szürke vízálló hátizsák

  , ,
  A RAINS Backpack fekete/szürke kombinált színű hátizsáka egy nagy fakkból és egy laptop tartó részből áll. A táskát elöl egy kapocs zárja össze. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. A táska hátában egy rejtett cipzáros zseb található, ami gyors és praktikus hozzáférést ad akár utazás közben is az olyan fontos dolgohoz, mint például kulcs, bérlet, telefon. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Még több képért nézd meg a lookbook posztunkat.  🙂 Elrendezés: 1 fő fakk és egy leválasztott belső laptop fakk 13" vagy 15" inches laptopnak, illetve egy hátsó cipzáros kis zseb.
  • Méretek:  47 cm x  29 cm x  10,5 cm
  • Űrtartalom: Körübelül 14,3 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  25,880 Ft
  25,880 Ft
 • rains hátizsák, Backpack - Fekete vízálló hátizsák
  25,880 Ft

  Rains Backpack – Fekete vízálló hátizsák

  , ,
  A  legkedveltebb RAINS hátizsák a Backpack fekete színűverziója, ami egy nagy fakkból és egy laptop tartó részből áll. A táskát elöl egy kapocs zárja össze. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. A táska hátában egy rejtett cipzáros zseb található, ami gyors és praktikus hozzáférést ad akár utazás közben is az olyan fontos dolgohoz, mint például kulcs, bérlet, telefon. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Még több képért nézd meg a lookbook posztunkat.  🙂 Elrendezés: 1 fő fakk és egy leválasztott belső laptop fakk 13" vagy 15" inches laptopnak, illetve egy hátsó cipzáros kis zseb.
  • Méretek:  47 cm x  29 cm x  10,5 cm
  • Űrtartalom: Körübelül 14,3 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  25,880 Ft
  25,880 Ft
 • Rains Backpack Sötétkék vízálló hátizsák
  25,880 Ft

  Rains Backpack – Sötétkék vízálló hátizsák

  , ,
  A RAINS Backpack sötétkék színű hátizsáka egy nagy fakkból és egy laptop tartó részből áll. A táskát elöl egy kapocs zárja össze. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. A táska hátában egy rejtett cipzáros zseb található, ami gyors és praktikus hozzáférést ad akár utazás közben is az olyan fontos dolgohoz, mint például kulcs, bérlet, telefon. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Még több képért nézd meg a lookbook posztunkat.  🙂 Elrendezés: 1 fő fakk és egy leválasztott belső laptop fakk 13" vagy 15" inches laptopnak, illetve egy hátsó cipzáros kis zseb.
  • Méretek:  47 cm x  29 cm x  10,5 cm
  • Űrtartalom: Körübelül 14,3 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  25,880 Ft
  25,880 Ft
 • 25,880 Ft

  Rains Backpack – Stone világosszürke vízálló hátizsák

  , ,
  A RAINS Backpack világoszürke, holdszínű hátizsáka egy nagy fakkból és egy laptop tartó részből áll. A táskát elöl egy kapocs zárja össze. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. A táska hátában egy rejtett cipzáros zseb található, ami gyors és praktikus hozzáférést ad akár utazás közben is az olyan fontos dolgohoz, mint például kulcs, bérlet, telefon. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Még több képért nézd meg a lookbook posztunkat.  🙂 Elrendezés: 1 fő fakk és egy leválasztott belső laptop fakk 13" vagy 15" inches laptopnak, illetve egy hátsó cipzáros kis zseb.
  • Méretek:  47 cm x  29 cm x  10,5 cm
  • Űrtartalom: Körübelül 14,3 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  25,880 Ft
  25,880 Ft
 • 25,880 Ft

  Rains Backpack- Türkiz Vízálló Hátizsák

  , ,
  The Backpack táska egy nagy fakkból és egy laptop tartó részből áll. A táskát elöl egy kapocs zárja össze. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. A táska hátában egy rejtett cipzáros zseb található, ami gyors és praktikus hozzáférést ad akár utazás közben is az olyan fontos dolgohoz, mint például kulcs, bérlet, telefon. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Még több képet az outfit posztunkban találsz.  🙂 Elrendezés: 1 fő fakk és egy leválasztott belső laptop fakk 13" vagy 15" inches laptopnak, illetve egy hátsó cipzáros kis zseb.
  • Méretek:  47 cm x  29 cm x  10,5 cm
  • Űrtartalom: Körübelül 14,3 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  25,880 Ft
  25,880 Ft

MSN BAG

Az MSN Bag a Rains egyik legkedveltebb táskafazonja. Designját a klasszikus iskolatáskák formája inspirálta. A Rains MSN táska egy nagy fakkból és egy laptoptartó részből áll. elől két kapoccsal záródik. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet.

 • 21,980 Ft

  Rains – Msn Bag – Stone Világosszürke Vízálló Hátizsák

  , ,
  Az MSN Bag a Rains egyik legkedveltebb táskafazonja. Az új Stone szín világosszürke kő színkombinációt jelent. Designját a klasszikus iksolatáskák formája inspirálta. A Rains MSN táska egy nagy fakkból és egy laptoptartó részből áll. elől két kapoccsal záródik. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Ismerd meg a márkát jobban a márkabemutató cikkünkből. Elrendezés: 1 fő fakk elől két kapocs.
  • Méretek:  41 cm x  37 cm x  15 cm
  • 13 vagy 15 inches laptop fér bele
  • Űrtartalom: Körübelül 22,7 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  21,980 Ft
  21,980 Ft
 • 21,980 Ft

  Rains – Msn Bag – Fekete Vízálló Hátizsák

  , ,
  Az MSN Bag a Rains egyik legkedveltebb táskafazonja. Designját a klasszikus iskolatáskák formája inspirálta. A Rains MSN táska egy nagy fakkból áll, ami elől két kapoccsal záródik. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Ismerd meg a márkát jobban a márkabemutató cikkünkből.  🙂 Elrendezés: 1 fő fakk elől két kapocs.
  • Méretek:  41 cm x  37 cm x  15 cm
  • Űrtartalom: Körübelül 22,7 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  21,980 Ft
  21,980 Ft

LONG JACKET

A Rains Long Jacket esőkabátja vízálló, könnyű, matt felületű anyagból készül. Uniszex esőkabát, amely elegáns megjelenést kölcsönöz. Rendkívül praktikus esős időben; tökéletes viselet hétköznapokon és hétvégi hegyi túrákon egyaránt.

 • Elfogyott!
  31,900 Ft 25,990 Ft

  Rains Esőkabát – Long Jacket – Moon

  ,
  A RAINS esőkabátai rendkívül praktikusak az esős időben is! Nemcsak a hétköznapokon lehet viselni, de egy hétvégi túrára a hegyekbe is tökéletes. Egyértelműen kényelmes viselet, illetve unisex, úgyhogy lányok, fiúk, hölgyek, urak, mindenki szerezzen be bátran egyet! Méret Táblázat: [spb_accordion width="1/1" el_position="first last"] [spb_accordion_tab title="Férfi és Női méret táblázat" accordion_id="f-rfi--s-n-i-m-ret-t-bl-zat" icon=""] [spb_text_block animation="none" animation_delay="0" simplified_controls="yes" custom_css_percentage="no" padding_vertical="0" padding_horizontal="0" margin_vertical="0" custom_css="margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;" border_size="0" border_styling_global="default" width="1/1" el_position="first last"] screen-shot-2016-09-09-at-15-18-34 [/spb_text_block] [/spb_accordion_tab] [/spb_accordion]  
  31,900 Ft 25,990 Ft
  31,900 Ft 25,990 Ft
 • Elfogyott!
  31,900 Ft 25,520 Ft

  Rains Esőkabát – Long Jacket – Kék

  ,
  A RAINS esőkabátai rendkívül praktikusak az esős időben is! Nemcsak a hétköznapokon lehet viselni, de egy hétvégi túrára a hegyekbe is tökéletes. Egyértelműen kényelmes viselet, illetve unisex, úgyhogy lányok, fiúk, hölgyek, urak, mindenki szerezzen be bátran egyet!
  31,900 Ft 25,520 Ft
  31,900 Ft 25,520 Ft
 • 31,900 Ft
  31,900 Ft

RAINST MINDENBŐL ÉS MINDENKINEK

Akármelyik nemhez is tartozol, nem kell lemondanod a Rainsről, ugyanis egyaránt készítenek női és férfi esőkabátokat, uniszex táskáik pedig mindenkinek jól állnak. A kabátok különböző hosszúságokban és színekben kaphatóak, kínálatukban pedig a táskákból sincs hiány, vannak hátizsákok, utazó- és válltáskák, amelyek közül kedvedre válogathatsz szín, méret, valamint forma szerint.

Termékeikre hosszú távú befektetésként érdemes tekinteni, mivel nem az alacsony árkategóriába tartoznak, ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy éveken keresztül hibátlan állapotú hű társaid lesznek!

Tőlünk egyértelműen 5 csillagot kap a Rains, nem csak praktikusak a termékeik, de jól is néznek ki! Ha bármi kérdésed van, bizonytalan vagy, hogy melyiket szerezd be, fordulj hozzánk bizalommal, segítünk a döntésben!