Puha elegancia

Neked mi jut eszedbe a télről? A hóesés, meleg és puha anyagok, a karácsony, egy bögre finom forrócsokoládé vagy a kellemetlen, fagyos időjárás? Előfordult már veled is, hogy legalább három pulóvert kellett egymásra venned, hogy megvédd testedet a hidegtől? Kora-téli lookbookunk témája ezúttal a réteges öltözködés: bemutatjuk a layering elegáns és izgalmas formáját, hogy soha többé ne kelljen kétségbe esned, amikor 0°C alá esik a hőmérséklet!

 

 

 

Fotózásunk helyszíne egy letisztult, minimalista, puritán, beltéri környezet, melybe csodálatos designtárgyakat helyeztünk: a színeket ehhez a kifinomult enteriőrhöz és a tél lágy, pasztelles árnyalataihoz hangoltuk. Az első összeállítás éppen ezekre a színekre reflektál: Blanka egy finomkötött, szürkés laza felsőt visel fehér ceruzaszoknyával, amely önmagában egy igazán nőies kombináció. Ám ha hozzáadunk egy vastag, nehéz anyagú, texturált, olívazöld pulóvert, egy kis izgalmas csavart vihetünk a szettbe, anyag- és színhasználat, sőt stílus terén is! A layering gyakran ormótlanná, alaktalanná válhat és könnyen elveszítheti eleganciáját, ha nem a megfelelő kötött anyagokat kombináljuk egymással. 

A második összeállításban egy hosszú, olívazöld, kötött COS ruha látható, mely egészen a földig ér (pontosan, maxiruha nemcsak nyáron hordható!) – ez már önmagában egy musthave darab télre, hiszen térdeid, combjaid maximálisan fedve vannak. Izgalmassá (és persze melegebbé) varázsoljuk az öltözetet egy színben passzoló, mélybarna, merevebb anyagú, magasnyakú felsővel – és természetesen ebben az összeállításban is működőképes az első szettben viselt chunky, robusztus pulóver. Fontos azt is megjegyezni, hogy a pulcsik nem csak egymásra véve viselhetőek – nyugodtan kösd válladra, derekadra, ez a trükk néha az egész összhatást megváltoztatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betty outfitje nagyon finom, lágy, elegáns, mind anyag-, mind színválasztás terén. A hideg-levendula, már szinte fehér midiruha alatt ismét megjelenik a Blankán látott mélybarna garbó, de ezúttal a fülbevaló kihangsúlyozására és a világos árnyalatok ellensúlyozására használtuk fel. Az összeállításokat ezek a különleges Vagabond csizmák teszik teljessé: a visszafogottabb ízlésűeknek ezt a nőies, fehér MYA modellt ajánljuk, a merészebbek pedig bátran viselhetik a kígyóbőr-mintázatú JOYCE fazont!

Ezekben a finom, natúr sminkekben visszaköszön a csípős, téli levegő, mikor a hideg kipirosítja arcunkat, fülünket és orrunk hegyét, a lazán feltűzött hajviseletek által pedig tökéletesen érvényesülnek az izgalmas formájú és mintázatú Ashley Summer plexifülbevalók, amelyeket hamarosan az Uptostyle webshopján keresztül is be tudsz majd szerezni! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Khaki & fehér kötött ruha: COS (BigBagPR)     

Lila & szürke & khaki & barna pulóver: COS

Fa szék & szürke váza & zöld váza: Mobili Mania            

Ghost chair & szobor & fehér váza & fehér szoknya: a stylist sajátja

Fülbevalók: ashleysummer.co (soon on Uptostyle)         

Fehér & kígyóbőr csizma: Vagabond     

Magazinok: Kinfolk 

Kulacs: memobottle      

 

Fotó: Ancza Krisztina

Styling/creative director: Berczeli Betty

Haj: Horváth Kristóf

Smink: Cselőtei Boglárka

Creative assistant: Cselőtei Boglárka

Modellek: Dardai Blanka & Berczeli Betty

Írta: Cselőtei Boglárka

Köszönjük a ruhákat a COS-nak és a BigBagPR-nak, a csizmákat a Vagabondnak, és a design home decort a MobiliManianak!

Írta: Cselőtei Boglárka