Fjällräven Kanken téli inspiráció

Ha te is csak álmodozol a minimalista sikkről télen és inkább a megfagyók táborába tartozol, akkor a Fjällräven két kiegészítőjét neked találták ki! Könnyedén feldobhatod velük a legunalmasabb téli outfit-et is. Nézd meg, hogy mi mit választottunk a hideg napokra, mert sajnos még bőven lesz benne részünk.

2013-ban bevezették a Fjällräven alapelveket, amely segít eligazodni a környezetvédelem kérdéseiben, ezért választották az iránytűt szimbólumként. A tájékozódás általános eszközének négy fő égtája négy tevékenységi körüket szimbolizálja.

A főleg színes hátizsákjairól híres Fjällräven most egy sapkával örvendezteti meg a márka rajongóit. A Fjällräven praktikus, időtálló darabjai nem csak jól mutatnak, de készítői arra is oda figyelnek, hogy a lehető legkevesebbet ártsanak a környezetnek.

A Kanken táska története 1970-es évekre nyúlik vissza, amikor is a svéd statisztikák azt mutatták, hogy a lakosság 80%-a valamilyen gerincproblémával küszködik. A hátizsákot  1978-ban debütált a nagy közönség előtt, a svéd állam pedig időben gondolva a megelőzésre, minden svéd kisiskolást megajándékozott vele.  A Kanken hátizsák beleégett a skandináv életérzésbe, és generációk nőttek fel rajta. Azóta eltelt 35 év, és a táska nem sokat változott,mindenkinek, aki beruházott rá, hűséges társa volt!

A Fjällräven alapelvek szerint az „N” (North, Észak) a Természetet és a környezetet jelzi, az „E” (East, Kelet) a Gazdasági és üzleti folyamatokat, az „S” (South, Dél) a Társadalmi felelősségvállalást, míg a „W” (West, Nyugat) a Jólétet jelenti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A február sajnos még tartogat hideg napokat, ezért fontos, hogy az időjárásnak megfelelően öltözködj! Ha megtetszett ez a téli, kirándulós outfit, a kiegészítőket megrendelheted az UPTOSTYLE Webshop-ról vagy a Fjällräven hivatalos oldaláról.

Fotó: Kriszti

Modell: Anett

Kabát: Zara

Táska: Fjällräven Kanken

Sapka: Fjällräven

       Helyszín: Gellért-hegy, Budapest

000