Az egyéniség szabadsága – The Chronicles of Rains

Az emberiség a kezdetek óta családba, közösségbe, társaságba tömörül, nem szeretünk egyedül lenni, kilógni. Nem mindenki feszegeti a határokat, inkább fejet hajt, sorba áll, rábólint, helyesel. Az emberek nagy része nem elég bátor szembe menni a tömeggel, felemelt fejjel önálló, sokszor a többséggel ellentétes döntéseket hozni és az alapján tenni, cselekedni.

Rajtad múlik melyik ösvényt választod: utat törsz és vállalod a saját irányod vagy meghunyászkodsz és a többség véleményét követed.

Egyéniségnek lenni sosem volt egyszerű, a legtöbb önállóan gondolkodó, újszerű gondolatokat hozó embert kiközösítették, nem adtak a véleményére, talán szánták is. Nem látták a benne rejlő lehetőséget, az újat, a törekvést, nem láttak túl a saját elképzeléseiken, a beléjük nevelt dogmákon.

A mai generáció tele van tehetséges, újszerű gondolatokkal, elképzelésekkel rendelkező fiatalokkal, akik elég bátrak, hogy kiálljanak magukért, a tömeggel és a tömegfogyasztással szembe menjenek, felszólaljanak, felvállalják a saját útjukat, életüket, stílusukat.

A millenial generáció képes megteremteni a maga világát mindenféle szabályszerűségbe kötöttség nélkül.

Merjünk kilépni a megszokott, tömegek által követett sémából, merjünk önálló döntéseket hozni, saját stílust létrehozni mindenféle félelem nélkül, mert a jövő generációjának mi leszünk a példa: merjünk egyéni stílust követni, egyéni darabokat hordani, kitűnni a tömegből. A Rains táskáival és kabátjaival Te is követendő egyéniség leszel!

 • rains hátizsák, Backpack - Fekete vízálló hátizsák
  25,880 Ft

  Rains Backpack – Fekete vízálló hátizsák

  , ,
  A  legkedveltebb RAINS hátizsák a Backpack fekete színűverziója, ami egy nagy fakkból és egy laptop tartó részből áll. A táskát elöl egy kapocs zárja össze. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. A táska hátában egy rejtett cipzáros zseb található, ami gyors és praktikus hozzáférést ad akár utazás közben is az olyan fontos dolgohoz, mint például kulcs, bérlet, telefon. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Még több képért nézd meg a lookbook posztunkat.  🙂 Elrendezés: 1 fő fakk és egy leválasztott belső laptop fakk 13" vagy 15" inches laptopnak, illetve egy hátsó cipzáros kis zseb.
  • Méretek:  47 cm x  29 cm x  10,5 cm
  • Űrtartalom: Körübelül 14,3 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  25,880 Ft
  25,880 Ft
 • 23,980 Ft

  Rains Backpack Mini – Fekete vízálló hátizsák

  , ,
  A Rains Backpack mini  fekete színű hátizsáka egy nagy fakkból és egy laptop tartó részből áll. A táskát elöl egy kapocs és mágnes zárja össze. Az állítható vállpántok garantálják a kényelmes viseletet. A táska hátában egy rejtett cipzáros zseb található, ami gyors és praktikus hozzáférést ad akár utazás közben is az olyan fontos dolgohoz, mint például kulcs, bérlet, telefon. Tökéletesen szárazon tartja az irataidat és a laptopodat egy esős napon is. Elrendezés: 1 fő fakk és egy leválasztott belső laptop fakk 13" inches laptopnak, illetve egy hátsó cipzáros kis zseb.
  • Méretek:  40 cm x  28 cm x  9 cm
  • Űrtartalom: Körübelül 10 L
  • Oszlop nyomás: 8000 mm.
  23,980 Ft
  23,980 Ft