Kávézási típusok – avagy hogyan és mikor kávézunk

Kávézási típusok – avagy hogyan és mikor kávézunk
2016-11-26 Molnár Anett
In LIFE

Te is imádod a kávét? Nem tudod, hogy hova lenne érdemes beülni a barátokkal délután vagy nem tudjátok hol tartsátok a következő meetinget?
Most cikkünkből megtudhatjátok a választ és nem utolsó sorban be is mutatjuk, hogy milyen kávézási típusok léteznek.

1. Barátokkal beülős

Időtartam: 2-4 óra

Mikor? Délután, mert ugye mindenki napközben vagy dolgozik vagy suliban van.

Melyik kávézót ajánljuk? My Little Melbourne

Nincs is annál jobb, amikor beültök a barátokkal kávézni egy hosszú nap után. Ilyenkor minden témát jól át lehet beszélni. A legfontosabb, hogy ha bármilyen rossz is volt a napod a barátokkal eltöltött idő jobbá fogja tenni mindenképp!

2. “Me-time”

Időtartam: 1-3 óra

Mikor? Amikor épp van szabadidőd.

Melyik kávézót ajánljuk? Tamp & Pull (nemrég lett felújítva a Czucuor utcai kávézójuk, szóval mindenképp érdemes benézni)

Nem kell szégyellni, ha egyedül ülünk be valahova kávézni. Annál jobb!
Van egy kis időnk elűzni a felesleges gondolatokat. Vagy olvass egy könyvet, nézz filmet a laptopodon, vigyél magaddal egy noteszt, firkálgass, vagy akár csak nézelődj és hagyd, hogy egy kicsit megnyugodjon az agyad! 🙂

3. Romantikus

Időtartam: 1-2 óra

Mikor? Késő délután és este felé nagyon hangulatos tud lenni a közös kávézás.

Melyik kávézót ajánljuk? Budapest Baristas

Csodálatos dolog, ha a Te kedvesed is kávé addikt és együtt tudtok menni felfedezni új kávézókat a városban. Nagyon fontos, hogy kimozduljatok többször is (amire egy kávézás tökéletes), hogy ne csak otthon legyetek együtt.

4. “Hazafelé beugrós”

Időtartam: 5 perc

Mikor? A nap folyamán akármikor.

Melyik kávézót ajánljuk? Fekete

Nincs időd beülni kávézni? Elvitelre mindig tudod kérni a kávét az újhullámos kávézókban! Sajnos nincs meg ugyanaz a hangulat, mint amikor beülsz, de a kávé ugyanolyan finom lesz! 🙂

5. Munka

Időtartam: 1-2 óra

Mikor? Mindenképp napközben, hiszen az agyunk este már nem olyan friss.

Melyik kávézót ajánljuk? BeoPlay

Ha egyedül szeretnél dolgozni nagyon jó ötlet elmenni egy kávézóba, vagy egy meeting helyszínének is tökéletes. Brainstorminghoz és a kivitelezéshez is elengedhetetlen lehet egy kis kávé.

Mit szólsz hozzájuk? Neked melyik a kedvenc kávézási típusod?

További cikkek amik még érdekelhetnek

jan16
A fenntartható divat enciklopédiája
A fenntartható divat enciklopédiája

Az élet minden területén lehetőséged van arra, hogy tudatos üzemmódra válts, a háztartástól és étkezéstől kezdve az utazáson át, egészen az öltözködésig. Az alábbiakban összegyűjtöttük neked, hogy hogyan követheted fenntartható módon a divatot, amely az egyik legszennyezőbb ipar a Földön.

dec20
Ajándékozz felejthetetlen élményeket karácsonyra!
Ajándékozz felejthetetlen élményeket karácsonyra!

Kevesebb mint egy hét maradt karácsonyig, azonban ez nem jelenti azt, hogy az ajándékvásárlással elkéstél, gyakran a legjobb ötletek az utolsó pillanatban születnek meg. Egy különleges eseményen közösen eltöltött idővel maradandó pillanatokat szerezhetsz családtagjaidnak, barátaidnak vagy szerelmednek. Inspirálódj last minute ajándéktippjeinkből, és ajándékozz felejthetetlen élményeket!

dec12
Karácsonyi készülődés-stresszmentesen
Karácsonyi készülődés-stresszmentesen

Az ünnepi időszak kezdetén általában besűrűsödnek a programok. Év végi hajtás a munkahelyen, karácsonyi ajándék vásárlás, készülődés a rokonok, barátok érkezésére. Annak érdekében, hogy a december ne csak a rohanásról, kapkodásról, utolsó pillanatban beszerzett meglepetésekről szóljon tervezz előre, legyen egy to do listád, ami alapján felkészülsz az ünnepekre.

dec11
Ajándékok, amiknek minden nő örülne!
Ajándékok, amiknek minden nő örülne!

Neked is hosszúra nyúlik az ajándékos listád az ünnepek közeledtével? Anyuka, nagymama, testvér, barátnő, különböző korosztályok és semmi ötleted, hogy minek örülnének igazán? Összeszedtünk pár ajándék tippet, amik között biztosan találsz minden hölgynek az életedben egy kis meglepetést!