Ajándék, aminek egész évben örülhetsz – Előfizetés Karácsonyra!

Ajándék, aminek egész évben örülhetsz – Előfizetés Karácsonyra!
2017-12-14 Fanni

Decemberi rohanás plázáról plázára, pulcsi anyának, csoki a nagyinak, bögre apának, egy ezredik játék a kistesónak, puha téli zoknik, képeslapok – csak egy pár a tipikus karácsonyi ajándékok közül. Ma abban szeretnénk a segítségedre lenni, hogy akár egész évben használható, minőségi, és személyre szabott ajándékot választhass minden szerettednek! Hogy mire gondolunk? Ajándékozz kreatív és hasznos előfizetést és okozz egész évre örömet!

Netflix és Spotify!

Az igazi minden nap használatos előfizetés: kinek ne lenne szüksége a reggeli csúcsforgalomban vagy edzés közben egy Spotify előfizetésre? Este pedig ki ne vágyna az ágyában fekve a legjobb sorozatok és filmek közül szemezgetve pihenni a Netflix és egy forró ital társaságában? Ez a két előfizetés tökéletes szinte bárkinek, és az év minden napján megörvendeztetheted vele a választott ismerőst.

Irány az edzőterem!

A januári életmódváltás és a népszerű újévi fogadalmak nagy támogatója : edzőterem bérlet. Olykor nehezen szánja rá magát az ember, hogy lemenjen a terembe, pláne, ha még fizetnie is kell azért, hogy izzadjon pár órát.. Könnyítsd meg valaki fogadalmának betartását! Válassz körültekintően termet, legyen közel az illető lakhelyéhez és nézz be te magad is egy edzésre,  mielőtt megveszed az ajándékot!

Kinfolk magazin!

Egy olvasnivaló sem maradhat ki: az ajándékozandó fél személyéhez leginkább illő újságelőfizetés.  A mi személyes kedvencünk, amit minden kultúra és stílus mániás illetőnek ajánlunk, a nálunk is megtalálható Kinfolk magazin! Minden szám egy éven át az ajándékozott postaládájában landol, mi biztosan örülnénk neki. Ha ismersz valakit, akit ezzel lepnél meg, itt tudsz előfizetni!

Egészséges nasik minden hónapban!

Következő ötletünk az egyik legegyedibb és legfittebb előfizetés : egészséges nasi box, a Pickies! Életmódváltás előtt álló rokonok vagy barátok számára is tökéletes ajándék opció. Választhatsz akár egyszeri alkalomra, három illetve hat hónapra érvényes ajándékkártyát a honlapjukon, amivel kedvező áron juthatsz a dobozokhoz, és a kártya  tulajdonosának minden hónap első hetében házhoz érkezik a bűnmentes nasi csomag! Vezesd be ismerőseidet az egészséges életmód világába, és mutasd meg ezzel az ajándékkal, hogy sosem kell lemondani a nassolásról, mert lehet ezt tudatosan és alakbarát módon is tenni! Vess egy pillantást a honlapjukra!

Szépülj prémium termékekkel otthon!

Hoztunk egy különleges szépségápolási meglepetés dobozt, ami nem más, mint a Pixibox. Prémium kozmetikai márkák termékeit találhatod a dobozaikban, és választhatsz természetes összetételű termékekből álló csomagot is “Pure by Pixibox” néven. Ingyenes házhozszállítást tartalmaznak a dobozok árai, de érdemes figyelni, mikor milyen dobozt tudsz megrendelni. Akár fel is iratkozhatsz a hírleveleükre és értesülhetsz az aktuális rendelési időszakokról.

Minőségi koffeint házhoz!

A plusz egy tippünk a speciality kávézók szerelmeseinek szól: Egy felmérés szerint itthon a 15 év feletti lakosság 70%-a napi kéváfogyasztó. Biztos beugrott legalább egy igazi Kávésznob barát vagy családtag, akinek nem mindegy milyen minőségű kávét iszik…számárá tökéletes választás a Bean Bros-t! Minden hónapban egy frissen pörkölt kávéküldemény a kedves ismerős otthonában…A küldemény mennyiségét is az ajándékozott fél igényeire szabhatod!

Ráadásul ha ezek valamelyikét választod, biztosan elkerülheted a sorban állást a zsúfolt üzletekben, valamint tartós ajándékkal lepheted meg a szeretteidet. Reméljük hasznos lesz számodra a listánk, jó böngészést kívánunk!

További cikkek amik még érdekelhetnek