5+1 ajándék Anyák napjára

5+1 ajándék Anyák napjára
2019-04-28 Babus

Május első vasárnapja mindig az édesanyák ünnepe. Ezt a napot teljes mértékben nekik kell szentelni: virággal, édességgel, apró ajándékokkal kedveskedni, hiszen náluk jobban senki nem érdemli meg. Összegyűjtöttünk egy pár ajándékötletet, amivel meglepheted édesanyádat és még különlegesebbé teheted az Anyák napját! 

1. Boldog pillanatok: együtt

Élményt ajándékozni mindig a legjobb döntés! Foglalj asztalt kettőtöknek egy kedves reggelizőben, vagy ellenőrizd, milyen aktuális kiállítások, színházi előadások vannak a városban. Bármilyen programot szervezel neki, az együtt töltött idő számít, a közösen szerzett élmények. Még különlegesebbé teheted a napot, ha viszel magaddal filmes kamerát vagy polaroidot, így a képek nem csak digitális formában maradnak meg, hanem tárgyi emlékként is megőrizhető lesz!

2. Virág (másképp) 

A legszebb ajándék az, amit te magad készítesz el! Az akvarell technika ráadásul nem nehéz: fogj egy akvarellpapírt és egy kis vízfestéket, s vázolj fel egy pár szál színes virágot, könnyed, levegős stílusban. A titok a sok vízben és kevés festékben rejlik! Ezután a kész művet bekeretezheted, vagy akár üdvözlőkártyaként is felhasználhatod, egy kedves üzenethez, vershez, idézethez mellékelve.

3. Fürdőszobából spa 

Nem kell wellness hotelbe és élményfürdőbe menni ahhoz, hogy megszerezzük azt a bizonyos „spa élményt”, az otthoni fürdőkád is tökéletesen megfelel a célnak, ha megvan hozzá a megfelelő előkészülés. Állíts össze egy spa csomagot: tartalmazhat fürdőgolyót, kézműves szappant, általad készített ajak- és testradírt, fürdősót és rózsaszirmokat. A relaxációs playlistet ne feledd!

 

4. Egy időtálló kiegészítő 

A karóra ajándékozása sose fog kimenni a divatból. Ha megtaláltad a tökéletes órát, szép dobozát még elegánsabbá varázsolhatod, ha gondosan becsomagolod egy csinos papírba, átkötöd selyemszalaggal, és tűzöl bele egy apró, általad írt kártyát. Mi a Nordgreen óráit ajánljuk: minden egyes darab a legnagyobb odafigyeléssel, a legkiválóbb minőségben készül, ennek köszönhetően egy életre szóló befektetés, és klasszikus fazonja miatt bármilyen outfittel jól mutat!  

5. A klasszikus hármas 

Ha nem volt időd ajándékot beszerezni, a jól bevált virág-édesség-levél hármas biztosan működni fog! A frissen vágott virágcsokor a kedvenc virágszálaival, egy gyönyörű dobozba csomagolt bonbonválogatás a kedvenc csokoládéjával: bár apróságnak tűnhet, mégis elárulja, mennyire jól ismered őt. És itt az idő, hogy elmondd neki, mennyire szereted: egy terjedelmes levél vagy csak egy kedves sor – hidd el, ő örökre meg fogja őrizni.

 

 

5+1. Finom ékszer 

A dainty fazonú láncok, gyűrűk és fülbevalók örökérvényűek, bárhol, bárkin, bármilyen életkorban, bármivel jól mutatnak. A tavaszi szezon slágere az arany éremszerű medál: egy jól eltalált darab akár mindennapi kiegészítőjévé is válhat. Érdemes ilyenkor kerülni a bizsut – színarany helyett választhatsz Sterling ezüstöt, vagy 14 karátos arannyal bevont ezüstékszert. A mi all-time kedvencünk a The Mama Kin éremmedál kollekciója!

Bár közhelynek hangozhat, hidd el, bármit ajándékozol neki, számára a legnagyobb ajándék úgyis te leszel!

Boldog Anyák Napját kíván az Uptostyle csapata!

További cikkek amik még érdekelhetnek

Júl16
Időbeosztás nyári időszámítás szerint
Időbeosztás nyári időszámítás szerint
By

A nyár során gazdagodhatsz a legszebb pillanatokkal, de sokan nem az időbeosztás nagymeseterei. Ha nem szeretnéd elpazarolni az extra időt, vess egy pillantást 5+1 tippünkre, melyek garantáltan segítenek motiváltnak és produktívnak maradni a forró hetek alatt is!

Júl10
Lagom – az éppen elég filozófiája
Lagom – az éppen elég filozófiája

Ahogy a hygge és a sisu, a lagom sem fordítható le szó szerint magyarra. Linnea Dunne, írónő a Svéd életstílus, amely kiegyensúlyozottá tesz című könyvében az “éppen elég, pont helyes” egyszavas megfelelőjének írja le. Tény, hogy a mértékletesség nem a svédek találmánya, mégis, a lagom életstílusként való felfogása az egész svéd társadalom viselkedéskultúrájára kiterjed. 

jún21
A skandináv lakberendezés alapjai
A skandináv lakberendezés alapjai

Mindenki hallott már a skandináv lakberendezési stílusról, de kevesen tudják, hogy egész pontosan miről is van szó. Sokan azonosítják az IKEA bútoraival, mások a fekete-fehér kombinációval, egyesek pedig a minimalizmussal. Mindannyiuknak igaza van és mindannyian tévednek.

máj29
Stresszlevezetés érettségi után
Stresszlevezetés érettségi után

A vizsgaidőszak mindenki számára óriási stresszdózissal jár. Ha te is hajlamos vagy beletemetkezni a sok tanulnivalóba és teljesen kizárni az életedből a korábbi szabadidős elfoglaltságaidat, akkor igen nagy szükséged lesz a vizsgáid után néhány teljesen stresszmentes napra, hogy újra formába lendülj!