5+1 ajándék Anyák napjára

5+1 ajándék Anyák napjára
2019-04-28 Babus

Május első vasárnapja mindig az édesanyák ünnepe. Ezt a napot teljes mértékben nekik kell szentelni: virággal, édességgel, apró ajándékokkal kedveskedni, hiszen náluk jobban senki nem érdemli meg. Összegyűjtöttünk egy pár ajándékötletet, amivel meglepheted édesanyádat és még különlegesebbé teheted az Anyák napját! 

1. Boldog pillanatok: együtt

Élményt ajándékozni mindig a legjobb döntés! Foglalj asztalt kettőtöknek egy kedves reggelizőben, vagy ellenőrizd, milyen aktuális kiállítások, színházi előadások vannak a városban. Bármilyen programot szervezel neki, az együtt töltött idő számít, a közösen szerzett élmények. Még különlegesebbé teheted a napot, ha viszel magaddal filmes kamerát vagy polaroidot, így a képek nem csak digitális formában maradnak meg, hanem tárgyi emlékként is megőrizhető lesz!

2. Virág (másképp) 

A legszebb ajándék az, amit te magad készítesz el! Az akvarell technika ráadásul nem nehéz: fogj egy akvarellpapírt és egy kis vízfestéket, s vázolj fel egy pár szál színes virágot, könnyed, levegős stílusban. A titok a sok vízben és kevés festékben rejlik! Ezután a kész művet bekeretezheted, vagy akár üdvözlőkártyaként is felhasználhatod, egy kedves üzenethez, vershez, idézethez mellékelve.

3. Fürdőszobából spa 

Nem kell wellness hotelbe és élményfürdőbe menni ahhoz, hogy megszerezzük azt a bizonyos „spa élményt”, az otthoni fürdőkád is tökéletesen megfelel a célnak, ha megvan hozzá a megfelelő előkészülés. Állíts össze egy spa csomagot: tartalmazhat fürdőgolyót, kézműves szappant, általad készített ajak- és testradírt, fürdősót és rózsaszirmokat. A relaxációs playlistet ne feledd!

 

4. Egy időtálló kiegészítő 

A karóra ajándékozása sose fog kimenni a divatból. Ha megtaláltad a tökéletes órát, szép dobozát még elegánsabbá varázsolhatod, ha gondosan becsomagolod egy csinos papírba, átkötöd selyemszalaggal, és tűzöl bele egy apró, általad írt kártyát. Mi a Nordgreen óráit ajánljuk: minden egyes darab a legnagyobb odafigyeléssel, a legkiválóbb minőségben készül, ennek köszönhetően egy életre szóló befektetés, és klasszikus fazonja miatt bármilyen outfittel jól mutat!  

5. A klasszikus hármas 

Ha nem volt időd ajándékot beszerezni, a jól bevált virág-édesség-levél hármas biztosan működni fog! A frissen vágott virágcsokor a kedvenc virágszálaival, egy gyönyörű dobozba csomagolt bonbonválogatás a kedvenc csokoládéjával: bár apróságnak tűnhet, mégis elárulja, mennyire jól ismered őt. És itt az idő, hogy elmondd neki, mennyire szereted: egy terjedelmes levél vagy csak egy kedves sor – hidd el, ő örökre meg fogja őrizni.

 

 

5+1. Finom ékszer 

A dainty fazonú láncok, gyűrűk és fülbevalók örökérvényűek, bárhol, bárkin, bármilyen életkorban, bármivel jól mutatnak. A tavaszi szezon slágere az arany éremszerű medál: egy jól eltalált darab akár mindennapi kiegészítőjévé is válhat. Érdemes ilyenkor kerülni a bizsut – színarany helyett választhatsz Sterling ezüstöt, vagy 14 karátos arannyal bevont ezüstékszert. A mi all-time kedvencünk a The Mama Kin éremmedál kollekciója!

Bár közhelynek hangozhat, hidd el, bármit ajándékozol neki, számára a legnagyobb ajándék úgyis te leszel!

Boldog Anyák Napját kíván az Uptostyle csapata!

További cikkek amik még érdekelhetnek

máj06
Kinfolk magazin
Kinfolk magazin
By

Ismered a kreatív emberek nemzetközi lapjaként számon tartott Kinfolk magazint? Ez a negyedévente megjelenő kiadvány olyan témákban szélesíti az olvasó látókörét, mint az otthon és otthonteremtés, a munka, a stílus, a gasztrológia és a kultúra. Minden szám az aktuális évszak köré épül és minőségi kontenttel lát el, ezért érdemes minél előbb beszerezned a sajátodat!

ápr28
5+1 ajándék Anyák napjára
5+1 ajándék Anyák napjára

Május első vasárnapja mindig az édesanyák ünnepe. Ezt a napot teljes mértékben nekik kell szentelni: virággal, édességgel, apró ajándékokkal kedveskedni, hiszen náluk jobban senki nem érdemli meg. Összegyűjtöttünk egy pár ajándékötletet, amivel meglepheted édesanyádat és még különlegesebbé teheted az Anyák napját!

ápr21
Tavaszi ékszer inspiráció
Tavaszi ékszer inspiráció

Habár manapság ékszerek és bizsuk terén sokféle stílus és irányzat él egymás mellett, kétségtelen, hogy idén tavaszra kirajzolódtak olyan trendek, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Minimál, kifinomult, egyszerre klasszikus és kísérletező darabokat hozott nekünk a tavasz.

Már08
Fenntarthatóság a mindennapokban
Fenntarthatóság a mindennapokban

A fenntarthatóság kifejezéssel nagyon sok helyen találkozhatsz, megjelenik marketingkampányokban, internetes portálokon, televízióban. A szó valódi tartalmával azonban lényegesen kevesebb orgánum foglalkozik, pedig egy igazán fontos és lényeges témáról van szó. Te is tehetsz azért, hogy csökkenjen a fogyasztás, a nagymértékű pazarlás, mutatjuk is hogyan!